[google686af8fbb43c926f.html]
Matstudio Teambuilding

Bli stjärnkock för en kväll!

Tillsammans med professionella kockar lagar du och dina vänner kulinariska måltider med goda viner samtidigt som ni snappar upp ett och annat knep från restaurangvärlden.
Kvällen börjar med ett glas mousserande och en passande Amuse Bouche. Sedan delar kocken ut förkläden och går igenom recepten. Efter det blir ni indelade i grupper och lagar mat tillsammans under några timmar. När det sedan är dags att avnjuta middagen provar ni passande viner till de rätter ni har komponerat.

Du och dina gäster lagar mat tillsammans med våra kockar. Vanligtvis gör vi en trerättersmeny tillsammans. Det är ett utmärkt sätt att samarbeta under trevliga och avslappnade former. En perfekt aktivitet för till exempel teambuilding. Den som är intresserad av matlagning lär sig massor av knep av våra kockar och de upptäcker hur enkelt det är att laga riktigt en riktigt bra middag. Vi gör bara sådant som du kan laga själv hemma i ditt eget kök. För oss är det viktigt att våra gäster kan ta med sina kunskaper och använda dem hemma. Varje dag